Over ons

Top Language Jobs is Europees nummer 1 van de specialistische wervingsportalen voor meertaligen in Brussel, België. Wij runnen een Europees netwerk van wervingswebsites voor professionals met talenkennis.

Hoewel de vraag naar twee- en meertaligen almaar groeit, kunnen veel on-line wervingsbureaus niet effectief ingaan op de behoeften van de specialistische markt voor de werving van meertaligen. Het team achter Language Jobs heeft meer dan 32 jaar ervaring in de werving van personeel in sales, marketing en jobs waarvoor talenkennis vereist is. Dit betekent dat wij de leidende grote speler zijn in deze sector.

Nu meer dan 40% van de kandidaten van het internet gebruik maakt om jobs te vinden, zijn wervingswebsites de voornaamste route geworden om naar jobs te zoeken of personeel te werven. Onze uitgebreide marketingkennis op dit gebied, gekoppeld aan het gebruik van de nieuwste zoekmachinetechnologie, helpt Top Language Jobs om duizenden werkzoekenden met talenkennis aan te trekken.

Onze website is met zorg ontworpen en getest om de zoek-, sollicitatie- en advertentieprocessen zo snel, eenvoudig en pijnloos mogelijk te maken.

"Als je niet dezelfde taal spreekt als je klant, is dat niet enkel onhandig, het kost uiteindelijk ook bestellingen en jobs".

(Bron: James Stinson, www.recruitment-online.com)

Als u werk zoekt en graag gebruik maakt van uw taalvaardigheden, registreer u dan bij ons, zodat u naar jobs kunt solliciteren en toegang krijgt tot ons brede aanbod features, zoals de mogelijkheid om per e-mail op de hoogte te worden gehouden van nieuwe jobs voor meertaligen die worden gepost en aansluiten op uw criteria.

Als u een werkgever of wervingsbureau bent en kandidaten met taalvaardigheden wenst te werven, adverteer dan uw vacatures bij Top Language Jobs, om ongeëvenaard bekendheid te krijgen bij het grootste specialistische publiek van hooggekwalificeerde kandidaten met taalvaardigheden.

Nu aan het Werven